Ofis Eşyası Nasıl Depolanır?

blog

Ofis Eşyası Nasıl Depolanır?

Ofis Eşyası Nasıl Depolanır?

Ofis eşyası depolama işlemi oldukça detaylı olan ve dikkat edilmesi gereken bir işlemdir. Eşya depolama hizmetlerinin bir alt kategorisinde yer alan bu taşımacılık hizmeti ofis eşyalarının belirtilen adresten alınmasıyla başlar. Ofisin taşınması, tadilata girmesi ya da kapanması durumunda eşya depolama hizmetinden yararlanılmaktadır. Kısa süreli ya da uzun süreli olarak gerçekleştirilebilecek olan bu eşya depolama hizmeti son derece kullanışlıdır. 

Ofiste yer açmak, eşya kalabalığını azaltmak ya da eşyaları bir süre ofis dışında muhafaza etmek isteyen kişiler eşya depolama hizmetinden yararlanabilir. Uygun bir yer buluncaya kadar yararlanılabilecek olan bu hizmet sırasında ofis eşyalarının zarar görmemesi adına tüm önlemler alınmaktadır. 

Müşterilerden gelen talep üzerine harekete geçen depolama ekibimiz ofis eşyası depolama sürecini başlatılmaktadır. Belirlenen adresten alınacak eşyaların türü, özellikleri ve hassasiyeti belirlendikten özel paketleme teknikleri ile paketleme işlemi gerçekleştirilmektedir. Bu aşamada firmamız eşyaların taşımacılık ve depolama sırasında herhangi bir zarar göstermemesi adına oldukça detaylı bir çalışma yapmaktadır. 

Eşyaların paketlenmesi ve uygun depolama alanına taşınması sonrasında ofis eşyası depolama süreci tamamlanmaktadır. Bu aşamadan sonra müşterilerin  isteğine bağlı olarak belirlenen süre içerisinde depolama faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Peki, ofis eşyası depolama hizmetinin avantajları nelerdir?

Ofis Eşyası Depolama Hizmetinin Avantajları Nelerdir?

Ofis eşyası depolama hizmeti konusunda en çok merak edilen konulardan biri bu hizmetin avantajları olmaktadır. Profesyonel bir şekilde gerçekleştirilen ofis eşyası depolama hizmetinin avantajları saymakla bitmez. Ancak genel bir değerlendirme yapılacak olursa ofis eşyası depolama hizmetinin avantajları aşağıdaki şekilde sıralanabilmektedir.

• Eşyaların depolama sırasında ortam koşulları sebebiyle zarar görmesi engellenir.

• Eşya depolama hizmeti öncesi ve sonrasında alınan önlemlerle taşımacılık sırasında meydana gelebilecek olan olası olumsuzluklar engellenir.

• Yeni bir ofis tutana kadar eşyaların depolanması uygun fiyata gerçekleştirilir.

• Eşyalar uygun koşullarda saklanacağı için daha sonra tekrar kullanılması mümkün hale getirilir.

• Ofiste alan açılmasını sağlar.

• İş gücü kaybı engellenir.

• Hatalı ürünlerin teslim edilmesi ya da sevkiyat sürecinin gecikmesi durumunda eşyaların güvenle muhafaza edilmesi sağlanır. 

Teslim alınan ofis eşyaları profesyonel ekipler tarafından büyük bir özenle paketlenmekte ve depolama süreci başlatılmaktadır. Kırılma ya da çizilme riski bulunan eşyalarınız için özel paketleme yöntemlerinden yararlanılmaktadır. Eşyalarınızın ofisten depolama alanında taşınma işlemi sırasında profesyonel ekibimiz büyük bir dikkatle çalışmaktadır. Bu nedenle taşımacılık sırasında meydana gelebilecek olan olası bir olumsuz durumun önüne geçilmektedir. 

Ofis eşyalarınızı özenle paketledikten ve nakle hazır hale getirdikten sonra ofis eşyası depolama alanımıza getirerek indirme işlemi gerçekleştirilmektedir. Sizler de ofis eşyalarınızın eşya sigortası ile depolanması, yüksel güvenlik önlemlerinin alınması ve dilediğiniz süre boyunca özel  olarak hazırlanmış depolama alanlarında kalması için Rıfatoğlu Depolama ile iletişime geçebilirsiniz.

Ofis Eşyası Depolama Ücretleri Ne Kadar?

Ofis eşyası depolama ücretleri depolanacak olan eşyaların boyutuna, türüne, hassasiyetine ve sayısına göre değişim göstermektedir. Bu nedenle ofis eşyası depolama hizmetinden yararlanmak isteyen ve ofis eşyası depolama ücretleri ne kadar? Sorusunun cevabını merak eden kişilerin özel olarak fiyat bilgisi alması gerekmektedir.  

Eşyalarınızın türünü, boyutunu, ihtiyaç duyulan depolama alanının büyüklüğünü ve eşyaların hassasiyet derecesini belirledikten sonra firma ile iletişime geçerek net bir fiyat bilgisi alabilirsiniz.  Genel bir değerlendirme gerçekleştirilecek olursa nakliye ücretleri ve depolama alanı ücretleri değerlendirildiğinde aylık ücretlerin 500-1500 TL aralığında olduğu söylenebilmektedir. Ancak kesin bir fiyat bilgisi alınması ve bu bilgi sonrasında depolama hizmetinden yararlanılması son derece önemlidir.

Rıfatoğlu Ofis Eşyası Depolama

Rıfatoğlu Depolama olarak ofisinizde ya da işyerinizde yer alan değerli ofis mobilyalarınızı oldukça kaliteli depolama alanlarında muhafaza ediyor ve sorunsuz bir depolama hizmeti veriyoruz. Ofis mobilyalarınızın depolama sürecini başlatmadan önce profesyonel çalışma arkadaşlarımızla birlikte paketleme işlemlerini gerçekleştiriyor güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı depolama alanlarında saklıyoruz. 

Rıfatoğlu Depolama firması olarak ofis eşyası depolama hizmetleri gerçekleştirilirken özel teknikler kullanılmaktadır. Eşya depolama sırasında eşyaların zarar görmemesi içinse özel eşya sigortası yapılmaktadır. Sizler de eşya depolama hizmetinden yararlanmak ve kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız Rıfatoğlu Depolama ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamızın profesyonel ekibi sizler için 7/24 aktif bir şekilde çalışmaktadır. 

Eşya Depolama Şirketleri hakkında tüm sorularınıza cevap bulmak için bizi arayabilir ve danışabilirsiniz. Her türlü depolama hizmetimizden yararlanmak için teklif al kısmından iletişim formu bırakabilirsiniz ve biz de böylece size ulaşabiliriz.

“Güvencenizin Doğru Adresi!” diyerek başladığımız bu yolda ve sizlerin memnuniyeti ve desteği ile Türkiye’nin önder firmalarından biri olduk. Bizim için sizlerin memnuniyeti ve güveni ön plandadır. Rıfatoğlu Depolama markamız altında sizlerin Taşımacılık&Depolama alanlarında her türlü talebinize karşılık hizmetinizdeyiz. Güveniniz bizlere emanetinizdir.

SORU VE TALEPLERİNİZ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

info@rifatogludepolama.com

444 75 24



Sosyal Paylaşım :